TULIB FOTOSTUUDIO OÜ (edaspidi Stuudio) on võtnud endale kohustuse kaitsta klientide ja kasutajate privaatsust. Sellest lähtuvalt oleme koostanud käesolevad privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist. Meie tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega.

 

ISIKUANDMETE KOGUMINE JA KASUTAMINE

Isikuandmed on andmed, mida Stuudio kogub temaga ühenduse võtmiseks ja ka.
Kliendi isikuandmete kogumine võib toimuda alljärgnevatel viisidel:
•   kontaktandmete (sh nimi, isikukood, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress, eelistatud kontakteerumisviis) esitamisel  meie veebisaidil
•   veebisaidi kasutamisel küpsiste (cookies) kaudu
•   tellimuse sooritamisel meie koduleheküljel isiku kontaktandmete talletamisel  (Stuudio võib paluda teatud veebilehe aladel vabatahtlikult esitada isikuandmeid ja personaalset informatsiooni. Nõutavad isikuandmed võivad sisaldada nime, aadressi, postiindeksit, e-posti aadressi, telefoninumbrit ja teisi andmeid).

 

ISIKUANDMETE KAITSE

Stuudio rakendab kõiki ettevaatusabinõusid (sh administratiivsed, tehnilised ja füüsilised meetmed) kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

TURVALISUS

Kõiki Stuudio teenuste ostu sooritamise käigus teatavaks saanud kliendi isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Krüpteeritud andmesidekanal pankadega tagab ostu sooritaja isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse.

 

PRIVAATSUSPOLIITIKA TINGIMUSED JA MUUDATUSED

Stuudio eeldab, et tema veebisaiti kasutama asudes on tema teenuste ostjad käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud. Stuudio jätab endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitika üldtingimusi muuta, teavitades sellest kõiki püsikliente.

Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta meiega ühendust e-posti aadressil: info@tulbifoto.ee

 

ISIKUANDMETE TÖÖTLEJA

Stuudio isikuandmete vastutav töötleja volituse alusel on Maksekeskus AS (reg.kood: 12268475 ) asukohaga Niine tn 11 Tallinn Harjumaa 10414, tel  ja e-kiri: support@maksekeskus.ee.

 

MILIISED ISIKUANDMED TÖÖDELDAKSE

•   nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;
•   pangakonto number;
•   teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu);
•   klienditoe andmed.

 

MIS EESMÄRGIL ISIKUANDMEID TÖÖDELDAKSE

Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks.

Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, teenus, kliendi andmed) kasutatakse teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.

Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks. Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada teenuste osutamise seonduvaid küsimusi (klienditugi).

Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

 

ÕIGUSLIK ALUS

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil. Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).

 

VASTUVÕTJAD, KELLELE ISIKUANDMED EDASTAKSE

Isikuandmed edastatakse klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks.

 

TURVALISES JA ANDMEDTELE LIGIPÄÄS

Isikuandmeid hoitakse serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga.

Juurdepääs isikuandmetele on stuudio töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada stuudio kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.

Stuudio rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.

Isikuandmete edastamine Stuudio volitatud töötlejatele toimub volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

 

NÕUSOLEKU TAGASIVÕTMINE

Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

 

SÄILITAMINE

Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni. Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.

 

KUSTUTAMINE

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

 

ÜLEKANDMINE

E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.

 

OTSETURUSTUSTEATED

E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega.

Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus oma isikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel (vastav teave tuleb esitada selgelt ja eraldi igasugusest muust teabest).

 

VAIDLUSTE LAHENDAMINE

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (info@tulbifoto.ee). Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).